top of page

lör 07 aug.

|

Gysinge Wärdshus Hotell

Cykelpaket med logi, mat och gott sällskap 4-6 augusti

Vi erbjuder dig gruscykling när den är som bäst! På otrafikerade vägar utforskar vi områdena kring Färnebofjärdens nationalpark. Det här är paketet för dig som vill sätta guldkant på din cykling med avslappnad tillvaro, fantastisk mat och mycket glädje.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Cykelpaket med logi, mat och gott sällskap 4-6 augusti
Cykelpaket med logi, mat och gott sällskap 4-6 augusti

Tid och plats

07 aug. 2021 19:00 – 08 aug. 2021 23:00

Gysinge Wärdshus Hotell, Värdshusvägen 8, 811 97 Gysinge, Sverige

Om evenemanget

Vi erbjuder dig gruscykling när den är som bäst! På otrafikerade vägar utforskar vi områdena kring Färnebofjärdens nationalpark. 

Det här är paketet för dig som vill sätta guldkant på din cykling med avslappnad tillvaro, fantastisk mat och mycket glädje. 

Vi håller ett alldeles lagom "partypace" under hela helgen och hoppas på att få span på havsörnar, fiskgjuse och annat vilt. När en fullvuxen tjädertupp brakar iväg bara några få meter ifrån dig slår hjärtat ett extra slag. Den här turen kommer att få adrenalinet att pumpa på mer än ett sätt, det lovar vi!

Dag 1

Ankomst och middag

Dag 2

Första cykeldagen består av ca 55 km guidad cykling. Vi mixar det bästa området har att erbjuda och vi kan garantera långa sträckor av ostörd gruscykling i underbar natur. Turen anpassas efter gruppens önskemål, förutsättningar och upplevelseönskemål under dagen. I huvudsak rör vi oss längs öde skogsvägar med inslag av stigar av mer eller mindre teknisk karaktär. Vi möter upp kocken längs vägen och avnjuter lunchen i en skogsglänta, eller varför inte vid en liten sjö utmed med vår rutt och är tillbaka i Gysinge vid 16-tiden. 

Ni har gott om tid att pusta ut och reflektera över dagen. Passa på att ta ett bastubad och en varm dusch innan middagen serveras på Wärdshuset. Total tid dag 1 ca 5-6h (inkl lunch).

Dag 3

Utvilade efter första dagen tar vi sikte på en något kortare tur. Även denna dag anpassas den efter gruppens önskemål och varierar mellan 25–40 km. Vi utforskar nya områden i den fantastiska naturen som sträcker sig längs Dalälvens södra delar. Lunchen serveras i Gysinge. Total tid dag 2 ca 2-2,5h

Området vi cyklar i är förhållandevis flackt och vi avverkar ca 400 höjdmeter under hela helgen. 

Vi rekommenderar en gravelbike eller landsvägscykel med grövre däck, men du klarar dig lika bra på en MTB. Det finns tillgång till låst cykelförvaring och tvätt.

Dela detta evenemang

bottom of page