top of page

lör 10 juni

|

Gysinge Wärdshus & Hotell

Romantisk - Spapaket för två

Vårt Romantiska Spa-paket för två är den perfekta presenten till dig och din partner eller ett tillfälle att fira er kärlek på ett minnesvärt sätt. Boka redan idag och låt oss skapa en oförglömlig upplevelse.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Romantisk - Spapaket för två
Romantisk - Spapaket för två

Tid och plats

10 juni 2023 15:00

Gysinge Wärdshus & Hotell, Värdshusvägen 8, 811 97 Gysinge, Sverige

Om evenemanget

Vårt Romantiska Spa-paket är skräddarsydd för att ge er en underbar kombination av avslappning och romantik. Ni kommer att få njuta av en mysig stund i vår avskilda vedeldade ute-bastu vid älven under 60min. För att ytterligare förstärka er avkoppling kommer ni att få uppleva en 30-minuters avslappnande massage var och en. Våra professionella terapeuter kommer att ta hand om er och skapa en lugn och harmonisk atmosfär där ni kan släppa alla bekymmer och bara fokusera på varandra.

Efter en dag fylld med välbefinnande och kärlek är det dags att njuta av en fantastisk tre-rättersmiddag i vårt anrika värdshus. Där våra prisbelönta kockar kommer att komponera middagen och skapa en kulinarisk upplevelse för er. När kvällen närmar sig sitt slut kommer ni att få koppla av i ett av våra bekväma och mysiga dubbelrum, där ni kan njuta av varandras sällskap och känna er omhändertagna. Morgonen efter välkomnar vi er med en frukostbuffé som kommer att fylla er med energi för en ny dag tillsammans, mitt i denna oas av natur.

Biljetter

  • Romantisk - Spapaket för två

    Vårt Romantiska Spa-paket för två är den perfekta presenten! Paketet inkluderar en stunds avskildhet och avkoppling i den vedeldade ute-bastun vid älven under 60min. Sedan följer en 30-minuters avslappnande massage för var och en. Avslutningsvis tar vårt prisbelönta kök er vidare på en kulinarisk matupplevelse med en tre-rättersmiddag i vårt anrika värdshus. Ni sover i ett av våra bekväma och mysiga dubbelrum och vaknar upp till en härlig frukostbuffé. Gäller fredag - söndag!

    4 500,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page