Påsk BRUNCH fredag - måndag
11.30-15.00
Påskbrunch 350kr per person
Barnpris upp till 4 år gratis
Barnpris 5-12 år 150kr per person
Wärdshuset lagar traditionell påskmat och ställer upp en härlig buffé. Ägg, sill och lax varvas med fräscha sallader, gröna rätter och örtdoftande lamm. Allt avslutas med ett bord fullt med goda desserter.
Påskmeny 2023 a la carte - kväll
Förrätter
Löjrom från Mälaren 20gram
Smörstekt brioche med vispad crème fraiche, citron, rödlök och dill
195
Matjessill
Brynt smörskum, potatis, kavringsmulor, gravad äggula och örter
155
Toast Skagen
Löjrom, smörstekt bröd, dill och pepparrot
Halv 165 hel 210
Sotad vit sparris
Ramslöksmajonnäs, gurksallad i citronette samt krispigt rågbröd
165
Varmrätter
Smörstekt gös
Spetskål och blomkålsskott, krokett med västerbottensost samt vitvinssås smaksatt med grillat smör
340
Lamm
Rosastekt entrecote och confiterat lägg från Vinnersjö gårdsslakteri. Serveras med rostad vitlökssky, frästa bönor och örtsmör samt pommes anna
330
Variation på blomkål
Pocherat ägg, brynt sojasmör och rostad mandel serveras med västerbottensostkroketter
260
Dessert
Citronbavaroise
Mazarin, citroncurd, maräng och atsinakrasse
125
Inkokt rabarber
Rostad fänkålskräm, vaniljskum och rabarberpärlor samt havreflarn och oxalis
130
Välkomna att boka bord!
Tveka inte att kontakta oss vid funderingar!