KURS & RETREAT

Gysinge Wärdshus & Hotell erbjuder alla verktyg som kan tänkas behövas för en lyckad retreat, från den goda vegetariska maten lagad från grunden till den unika inramningen mitt i den fantastiska naturen med Nedre Dalälven och Färnebofjärdens nationalpark. 

På Gysinge Wärdshus & Hotell tycker vi om rena och enkla smaker och våra duktiga kockar hjälper till att fullända vistelsen på med vällagad, varierad och väldigt god mat i toppklass. 

Mellan passen så har ni oändligt många möjligheter till aktiviteter. På området finns två tennisbanor. Vidare finns ett ny installerat fitness gym (The Barn) i en egen lada med unik karaktär. Det finns även fina badmöjligheter med badbrygga och badstrand runt knuten. Om man rör sig utanför området så hittar man vackra vandringsleder i den angränsande nationalparken med fantastiska möjligheter till cykel , vandring och löpträning. Vid närliggande flottningsområdet så finns det möjlighet att hyra bastuflotte, badtunna och MTB. Området är känt för sitt fina fiske och det går att hyra kajak eller kanot för utflykter i den vackra och trolska Färnebofjärden. 

 

Kontakta oss för offert.

 

Med värme,

Gysinge Wärdshus & Hotell

Öppettider:

Lunch

Fredag - söndag 11.30 - 15.00

Middag

Fredag - lördag 17.00-20.30

Brunch

BRUNCH varje söndag

mellan 11.00 - 15.00

KONTAKTA OSS

Tel: 070-7619773

Telefontid: kl 11.00-17.00 övrig tid hänvisar vi till mail

Värdshusvägen 8, 811 97 Gysinge

  • Black TripAdvisor Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon