KURS & RETREAT

Gysinge Wärdshus & Hotell erbjuder alla verktyg som kan tänkas behövas för en lyckad retreat, från den goda vegetariska maten lagad från grunden till den unika inramningen mitt i den fantastiska naturen med Nedre Dalälven och Färnebofjärdens nationalpark. 

På Gysinge Wärdshus & Hotell tycker vi om rena och enkla smaker och våra duktiga kockar hjälper till att fullända vistelsen på med vällagad, varierad och väldigt god mat i toppklass. 

Mellan passen så har ni oändligt många möjligheter till aktiviteter. På området finns två tennisbanor. Vidare finns ett ny installerat fitness gym (The Barn) i en egen lada med unik karaktär. Det finns även fina badmöjligheter med badbrygga och badstrand runt knuten. Om man rör sig utanför området så hittar man vackra vandringsleder i den angränsande nationalparken med fantastiska möjligheter till cykel , vandring och löpträning. Vi har också en eget vedeldat bastu. Området är känt för sitt fina fiske och det går att hyra kajak eller kanot för utflykter i den vackra och trolska Färnebofjärden. 

 

Kontakta oss för offert.

 

Med värme,

Gysinge Wärdshus & Hotell