KURS & RETREAT

Gysinge Wärdshus & Hotell erbjuder alla verktyg som kan tänkas behövas för en lyckad retreat, från den goda vegetariska maten lagad från grunden till den unika inramningen mitt i den fantastiska naturen med Nedre Dalälven och Färnebofjärdens nationalpark. 

På Gysinge Wärdshus & Hotell tycker vi om rena och enkla smaker och våra duktiga kockar hjälper till att fullända vistelsen på med vällagad, näringsrik, varierad och väldigt god mat i toppklass. 

Mellan passen så har ni oändligt många möjligheter till aktiviteter. I bruket finns det yoga utrymmen, vedeldad utebastu och två tennisbanor. Vidare finns det ett fantastiskt fitness gym (The Barn) i en egen ombyggs lada med unik karaktär och crossfit inriktning. Det finns även fina badmöjligheter med badbrygga och badstrand runt knuten. Om man rör sig utanför området så hittar man vackra vandringsleder i den angränsande nationalparken med fantastiska möjligheter till cykel , vandring och löpträning. Området är känt för sitt fina fiske och det går att hyra kajak eller kanot för utflykter i den vackra och trolska Färnebofjärden. 

 

Kontakta oss för offert.

 

Med värme,

Gysinge Wärdshus & Hotell