

A la carte meny onsdag - lördag
Förrätter
Råbiff på ekologiskt nötkött från Vinnersjö Angus
Gravad äggula, persiljemajonnäs, jordärtskockschips, riven pepparrot och krasse
155
Inkokt vit sparris
Ramslöksmajonnäs, citrontapioka, brödkrisp och krasse
155
Toast Skagen
Smörstekt bröd, pepparrot, citron och dill
Varmrätter
Flankstek
Primörer, örtsmör och sky smaksatt med rostad vitlök samt friterad potatis
275
Smörstekt Torskrygg
Sparrisbroccoli, rapsskott, blomkål, sandefjordsås med regnbågsrom och gräslök
295
Råbiff på ekologiskt nötkött från Vinnersjö Angus
Gravad äggula, persiljemajonnäs, jordärtskockschips, riven pepparrot och krasse
serveras med pommes frites
265
Smörstekt Gnocchi
Grön sparris, zucchini, brynt salviasmör och hyvlad tryffel
249
Dessert
Inkokt Rabarber
Rostad vitchokladkräm, vaniljskum, oxalis och rabarberpärlor
115
Chokladpudding med smak av punsch
Hjortron, vispad grädde samt rostad mandel
115
En kula hallonsorbet
35
Barnmeny
Tre pannkakor med sylt och grädde
Lövbiff på ekologiskt nötkött från Vinnersjö Angus
Pommes, sallad och ketchup
Vi jobbar bara med Svenskt kött och så mycket vi kan med lokala producenter!
'
Vi reserverar oss för ändringar av rätter och pris
Är du allergisk? Fråga oss om innehållet i maten.
-
Välkomna att boka ditt bord nu!
