Lunchmeny vecka 15

Öppet lunch fredag och lördag

lunch mellan 11.30 - 15.00

Fläskschnitzel 

Örtkräm, kalvsky, ärtor och rostad potatis 

140
 

Fiskgryta

Tomat, fänkål, ramslöksmajonnäs och krutonger 

140

Ljummen rödbetssallad 

Rostade betor, getostkräm, pumpafrö och örtquinoa  

135

Toast Skagen

Vänerlöjrom, citron och pepparrot

145 / 195

MIDDAG

fredag & lördag från kl. 17.00 - 20.30
 

Förrätt:

 

Toast Skagen

Vänerlöjrom, citron och pepparrot

145 / 195

Vit Sparris

Brynt smör, ramslöksmajonnäs, rostad mandel och krasse

145

Varmrätter:

 

Halstrad Röding

Sauterade rotfrukter, vit sparris, bakad purjolök och sparrisvelouté 

290

 

Svensk Flankstek

Tomatsallad, padrones, bearnaisesås, rödvinssås och parmesanpommes

 270

Eldost från Ängsholmens gårdsmejeri

Lättrökt rotselleri, tomatsallad, padrones, bearnaisesås och pommes frites

250

 

Dessert:
 

Chokladkaka

Rostade nötter, vaniljglass och varm kolasås

95

 

Inkokt Rabarber

Buffelyoghurtpannacotta och smulad vaniljdröm

95

BARNMENY: Barnhamburgare eller Barn pannkaka 

Är du allergisk? Fråga oss om innehållet i maten.

Öppettider​

  • Välkomna att boka din bord nu!

  • Öppet fredag och lördag lunch 11.30 - 15.00 

  • Middag  fredag och lördag 17.00 - 20.30

  • Söndag BRUNCH mellan 11.00 - 15.00

Öppettider:

Lunch

Fredag - söndag 11.30 - 15.00

Middag

Fredag - lördag 17.00-20.30

Brunch

BRUNCH varje söndag

mellan 11.00 - 15.00

KONTAKTA OSS

Tel: 070-7619773

Telefontid: kl 11.00-17.00 övrig tid hänvisar vi till mail

Värdshusvägen 8, 811 97 Gysinge

  • Black TripAdvisor Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon