MIDDAG
 

Förrätt

Smörstekt kammussla

Serveras med ”räkcocktail” avokado, mango, lime och koriander.

145

 

Toast från norr.

Rökt vilt, löjrom, pepparrot, kavring och inlagda trattkantareller.

135

 

Jordärtskockssoppa

Picklad svamp, krispig jordärtskocka och örtolja

125

Huvudrätt

Svenskt Lammfile 

med rotselleripure, glaserad spetskål, savojkål, ostronsklivlinig och calvadossky 

260

Halstrad röding

Broccolipuré, lättrökta blåmusslor och råstekt broccoli, serveras med musselsås

260

Lättrökt morot

med broccolipure, ostronkliving och citronsås

235

Dessert

Chokladkaka

med varm kolasås, salta nötter och vaniljgass

95

Cremè brulee

85

3 rätters Wärdshus meny

395 

Öppettider​

  • Välkomna att boka din bord nu!

  • Öppet fredag och lördag lunch 11.30 - 15.00 

  • Middag fredag och lördag 16.00 - 20.00

KONTAKTA OSS

Tel: 070-7619773

Telefontid: kl 11.00-17.00 övrig tid hänvisar vi till mail

Värdshusvägen 8, 811 97 Gysinge

  • Black TripAdvisor Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon