2F03AD28-13B8-4174-BDFE-DA8FFE90F072.JPG
Gysinge logo.png

A la carte meny onsdag - lördag
 

Förrätter

Råbiff på ekologiskt nötkött från Vinnersjö Angus

Gravad äggula, persiljemajonnäs, jordärtskockschips, riven pepparrot och krasse

155

Inkokt vit sparris

Ramslöksmajonnäs, citrontapioka, brödkrisp och krasse

155

Toast Skagen 

Smörstekt bröd, pepparrot, citron och dill

Varmrätter

Flankstek 

Primörer, örtsmör och sky smaksatt med rostad vitlök samt friterad potatis

275

Smörstekt Torskrygg 

Sparrisbroccoli, rapsskott, blomkål, sandefjordsås med regnbågsrom och gräslök
295

Råbiff på ekologiskt nötkött från Vinnersjö Angus

Gravad äggula, persiljemajonnäs, jordärtskockschips, riven pepparrot och krasse

serveras med pommes frites

265

Smörstekt Gnocchi

Grön sparris, zucchini, brynt salviasmör och hyvlad tryffel

249

Dessert

Inkokt Rabarber

Rostad vitchokladkräm, vaniljskum, oxalis och rabarberpärlor

115

Chokladpudding med smak av punsch

Hjortron, vispad grädde samt rostad mandel

115

En kula hallonsorbet

35

Barnmeny

Tre pannkakor med sylt och grädde

Lövbiff på ekologiskt nötkött från Vinnersjö Angus

Pommes, sallad och ketchup

Vi jobbar bara med Svenskt kött och så mycket vi kan med lokala producenter!

'

Vi reserverar oss för ändringar av rätter och pris

Är du allergisk? Fråga oss om innehållet i maten.

  • Välkomna att boka ditt bord nu!

Frid Media Lustholmen 18 Beskuren.jpg