Image by Chad Madden
Gysinge logo.png

 

MIDDAG
Från den 26 november till den 19 december serverar vi julmiddag på Gysinge Wärdshus

A la carte gör åter entré den 7 januari 2022

JULMENY

Välkomna till Gysinge Wärdshus som serverar en traditionell svensk julmiddag vid bordet. En julmiddag i fem serveringar med en blandning av bordsbuffé och tallriksservering.

Tre sorters sill med klassiska tillbehör 

****

Kallrökt lax, äggroyal, sandefjordsås

Rödbetsgravad lax, betor, hovmästarsås

Skagen, pepparrot, dill

****

Tjälknöl på nötkött från Vinnersjö Angus, västerbottenkräm, variation på rotfrukter

Rökt viltröra, tunnbröd, inlagd svamp, lingon

Frasig fläsksida, äppelpuré, kryddinlagd rödkål

****

Torskrygg, vitvinssås "Jansson" brysselkål, karamelliserad lök, grönkål 

****

Dessertbuffé 

Pannacotta, Ris á la malta, Fruktsallad, Bärkompott, Julgodis, Pepparkakor, Rockyroad, Brownie, Inkokta päron, Cheesecake

och annat gott.

Vegetarisk meny kan vi ordna men måste föranmälas.

 

Julbordet serveras från 26 november till 19 december 2021

Vi kommer även ha möjlighet att beställa hem julbordet för avhämtning den 23 december.


Julbordstider:
Kväll: torsdag, fredag och lördag kväll. kl  17.00 – 22.00

Lunch: lördag och söndag kl  11.30 – 14.00
 

Prislista
Lunch                     395  (lunchmeny är anpassad med färre rätter)

Kväll                        575


Barn 0 – 3 år gratis
4 – 10 år  150
10 – 15 år 275

Vi jobbar bara med Svenskt kött och så mycket vi kan med lokala producenter!

'

Vi reserverar oss för ändringar av rätter och pris

Är du allergisk? Fråga oss om innehållet i maten.

  • Välkomna att boka din bord nu!

Safe-to-visit-gysinge.jpg
Image by Annie Spratt