top of page
2F03AD28-13B8-4174-BDFE-DA8FFE90F072.JPG
Gysinge logo.png

 A la carte meny 

fredag och lördag 

Förrätter
Toast Skagen
Löjrom, dill, citron och pepparrot samt smörstekt bröd
halv 165kr/ hel 210kr
Råbiff på nötkött från Vinnersjö Angus 
Fröknäcke smaksatt med rödbeta, luftig gräslöksmajonnäs, äggulekräm samt örter och inlagd rödbeta
halv 165kr/ hel 265kr
Tartar på saltbakad rödbeta
Fröknäcke smaksatt med rödbeta, luftig gräslöksmajonnäs, äggulekräm samt örter och inlagd rödbeta
145kr
 

Varmrätter 
 
Sotad Svartrot
Grillad lökkompott, ostronskivling och inlagd svamp. Serveras med kolgrädde och Pommes Anna
245kr
Kvällens fångst
Rotselleripuré smaksatt med äpple, gulbeta och brynt smörvinägrett  med valnötter, regnbågsrom och inlagd fänkål
Dagspris
Kött från Vinnersjö Angus
Grillad lökkompott, pimento de padrone och eldad majonnäs. Serveras med Pommes Anna och rödvinssås
Dagspris
 
Sött
Chokladtryffel 2 st 
45kr

Punschparfait
Ljummen blåbärskompott, bondkakor och blåbärsmaräng
125kr
 
Äppelterrin
Dulche de lechepannacotta, äppelpuré, vaniljkräm och drömkaka
130kr
Affogato
Vaniljglass, dubbel espresson och amaretto
 
Barnmeny
Tre pannkakor med sylt och grädde
(Gjorda på ekologiskt vetemjöl från vinnersjö angus)
Pancakes with jam and cream
79kr
Köttbullar på ekologiskt nötkött från Vinnersjö Angus
Gräddsås, lingon och kokt färskpotatis
meatballs, creamsauce, lingonberries and boiled potato
120kr

Vi jobbar enbart med Svenskt, lokalproducerat kött och majoriteten av våra råvaror kommer från lokala producenter!
 

Vi reserverar oss för ändringar av rätter och pris

Är du allergisk? Fråga oss om innehållet i maten.

Välkomna att boka bord nu!

Frid Media Lustholmen 18 Beskuren.jpg
bottom of page