top of page
2F03AD28-13B8-4174-BDFE-DA8FFE90F072.JPG
Gysinge logo.png

Kvällsmeny 

  

Förrätter
Toast Skagen
Löjrom, dill, citron och pepparrot samt smörstekt bröd
halv 165kr/ hel 220kr
Lokal råbiff på nötkött från Vinnersjö Angus 
Eldad majonnäs, gravad ankäggula, potatiskrisp och inlagda granskott 
175kr
Ankägg från Lars Pers i Fors, potatis från Jäderfors och senap från Lissellas 
 Tartar på ramslöksbakad gulbeta 
Eldad majonnäs, gravad ankäggula, potatiskrisp och inlagda granskott samt örter
145kr
 

Varmrätter 
Eldost från Ängsholmens gårdsmejeri
Smörstekt svamp, steklök, rotselleripuré, rostad hasselnöt samt brynt smör smaksatt med äpple
260kr
 
 
Ugnsbakad röding från Jämtland
Sauterad spetskål, krispig purjolök, gulbeta, sandefjordsås med regnbågsrom och gräslök samt krossad friterad potatis 
340
Kvällens kött från Vinnersjö Angus
Smörstekt svamp & steklök, friterad persiljerot, rotselleripuré, rostad hasselnöt och rödvinssås smaksatt med äpple och brynt smör
290
Lokal råbiff på nötkött från Vinnersjö Angus 
Eldad majonnäs, gravad ankäggula, potatiskrisp och inlagda granskott.
Serveras med friterad potatis, gräslök och eldad majonnäs
 275kr
Ankägg från Lars Pers i Fors, potatis från Jäderfors och senap från Lissellas
 
Dessert
 
Chokladtryffel 2 st 
45kr
 
Blåbär
Pannacotta och kompott på svenska blåbär, vaniljparfait smaksatt med punsch, rostad vit choklad och kardemummakryddat bovete 130kr
 
Varma hjortron
Mazarinkaka, vaniljglass, rostad mandel och havreflarn
140
 
Affogato
Vaniljglass, dubbel espresso och amaretto
 
Barnmeny
Tre pannkakor med sylt och grädde
(Gjorda på ekologiskt vetemjöl från Vinnersjö)
79kr
Köttbullar på ekologiskt nötkött från Vinnersjö Angus
Gräddsås, lingon och kokt potatis
120kr

Vi jobbar enbart med Svenskt kött och lokalproducerat kött från KRAV-certifierade Vinnersjö Angus. 
 

Vi reserverar oss för ändringar av rätter och pris

Är du allergisk? Fråga oss om innehållet i maten.

Välkomna att boka bord nu!

Frid Media Lustholmen 18 Beskuren.jpg
bottom of page