MIDDAG
Förrätt
Smörstekt kammussla
Serveras med ”räkcocktail” avokado, mango, lime och koriander.
145
Toast från norr.
Rökt vilt, löjrom, pepparrot, kavring och inlagda trattkantareller.
135
Jordärtskockssoppa
Picklad svamp, krispig jordärtskocka och örtolja
125
Huvudrätt
Svenskt Lammfile
med rotselleripure, glaserad spetskål, savojkål, ostronsklivlinig och calvadossky
260
Halstrad röding
Broccolipuré, lättrökta blåmusslor och råstekt broccoli, serveras med musselsås
260
Lättrökt morot
med broccolipure, ostronkliving och citronsås
235
Dessert
Chokladkaka
med varm kolasås, salta nötter och vaniljgass
95
Cremè brulee
85
3 rätters Wärdshus meny
395
Öppettider
-
Välkomna att boka din bord nu!
-
Öppet fredag och lördag lunch 11.30 - 15.00
-
Middag fredag och lördag 16.00 - 20.00