MENY LUNCH (Lunch varje dag mellan 11.00 - 14.00)

 

Varje dag ha vi olika vegetariska och annat gott på meny efter säsongens råvaror!
På lunch behöver man inte boka bord, alla är välkomna mellan 11.00 och 14.00

 

DAGENS LUNCH MENYER V 44 (26 oktober - 1 november)
Sallad, bröd, smör och kaffe ingår!

Söndag

Stekt kyckling med stuvad kål, rostad potatis och rödvinssås.

LUNCH MENY V45 (2 nov – 8 nov)

Måndag

Pulled pork med bönris och chilimajonnäs

Tisdag

Fiskgryta med hummersås, potatis och fänkål

Onsdag

Italiensk Kycklingpasta med rucolacrème

Torsdag

Helstekt fläskkotlett med rostad vitlökssky, potatispuré och

haricots verts
Fredag

Pannbiff med löksky, kokt potatis och saltgurka

Lördag

Ugnsbakad fisk med rödbetor, kapris, brynt smör och
kokt potatis

Söndag
Långbakad fläskkarré, rostad sötpotatis, bbqsås och

chilistekt majs

Varje dag ha vi olika vegetariska och annat gott på meny efter säsongens råvaror!

 

Bröd, smör, sallad och kaffe ingår!

MENY KVÄLL (Torsdag till Lördag 17.00 till 21.00)

Höstmeny Gysinge Wärdshus 

Förrätter

 

Kantarelltoast, gräddstuvade kantareller med syrad lök och rostad brioche.            145

 

Variation på rödbetor, pepparrotscrème och hasselnötsvinägrett.                            125
 

Gysinge tunnbröd från vår eget bagarstugan med varmrökt älg på stekt tunnbröd med senap- och honungscrème och rostad lök.                                                                                          125

 

 

Varmrätter

 
Halstrad röding
Rostad blomkålspuré, fänkålscrudité och brynt smör smaksatt med citron och soja.        275

 

Svensk biff
Potatispuré smaksatt med jordärtskocka, haricots verts, ostronskivling och rödvinssås.   290

Hamburgare från Vinnersjö Angus                                                                                           195
Angus hamburgare serveras med Dijonaise, coleslaw och Parmesan
och örtslungade pommes

 

Jordärtskocka 
Puré och friterad, med säsongens svamp, rotselleri och citronette.                                    225

Dessert    

 

Kalvdans på Gysinge vis
Blåbärskompott och mandel.                                                                                                   85

 

Inkokta päron
Svenska inkokta päron med rostad vitchoklad smuldeg och mandelparfait                  95

 

Chokladtryffel 2 st.                                                                                                                45

 

Till barnen:

Barnpannkaka med syllt och grädde                                                                                    70

Barn hamburgare                                                                                                                    95

Vi reserverar oss för ändringar av rätter och priser
Våra öppettider:
Måndag till Söndag lunch
Lunch 11.00 - 14.00
Torsdag till Lördag kväll
Middag 17.00 - 21.00

KONTAKTA OSS

Tel: 070-7619773

Telefontid: kl 11.00-17.00 övrig tid hänvisar vi till mail

Värdshusvägen 8, 811 97 Gysinge

  • Black TripAdvisor Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon